Stagelopen bij Wijkz

Wil jij als stagiair meetellen en meedoen op de werkvloer? Kom stage lopen bij Wijkz en maak impact op het leven van een ander én dat van jezelf.

Wijkz werkt met proactieve en zelfstandige stagiairs. Wij vinden het belangrijk dat we je klaarstomen als collega van de toekomst en daarom breng jij bij ons, al lerend,  je opleiding skills in de praktijk. 

Tijdens je stage ga jij al echt werken voor én met Haagse inwoners. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid over je werkzaamheden en je ontwikkeling. Zo zet jij je in voor de toekomst van een ander én die van jezelf. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met en leert van onze enthousiaste professionals, medestagiairs en tal van vrijwilligers. Bij Wijkz zijn we er voor elkaar. 

Onze stagevacatures

Studeer jij Sociaal Werk hbo of mbo en wil jij als stagiair meetellen en meedoen op de werkvloer?
Kom stage lopen bij Wijkz en maak impact op het leven van een ander én dat van jezelf!

Bekijk de vacature en solliciteer direct via onderstaande button.

Vacature Inholland studenten     Vacature ROC Mondriaan studenten

Vacature overige scholen

Stagemogelijkheden

Wij bieden onder andere stages aan voor studenten van onderstaande opleidingen. Ook als jouw opleiding niet in het rijtje staat mag je altijd contact opnemen. Wil je graag meer informatie over stagelopen bij Wijkz of direct solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar stagelopen@wijkz.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  • Hbo: Social Work, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie, Voeding en Diëtetiek, (H)ALO
  • Mbo: Social Work, Assistent Dienstverlening en Zorg, Helpende Zorg en Welzijn

Over Wijkz

Wijkz is dé welzijnsorganisatie in Den Haag en actief in alle stadsdelen. Bij Wijkz werken professionals, vrijwilligers en stagiairs samen voor en met inwoners aan een leefbare stad. Wijkz is onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties: JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en XtraWerk, alle gefaciliteerd door Xtra. Samen zetten deze organisaties zich – vanuit verschillende expertises – in voor inwoners die het (even) niet alleen kunnen.

Bekijk onze website voor meer informatie en een kijkje in het werk dat wij doen.

Ga naar Wijkz.nl

Dit is waarom je bij Wijkz wilt stagelopen:

  • Stage met een maatschappelijke impact.
  • Haagse inwoners op weg helpen naar een toekomst met perspectief.
  • Ruimte voor inbreng van eigen ontwikkelpunten.
  • Samenwerken met collega’s uit verschillende expertises.