Word vrijwilliger bij Stichting JESS

Stichting JESS is onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties: JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en XtraWerk, alle gefaciliteerd door Xtra.

Wil je graag meer informatie over stagelopen bij JESS of een van de samenwerkende organisaties? Stuur dan een mailtje naar stagelopen@stichtingjess.nl. Wil je direct solliciteren, stuur dan altijd je CV en motivatiebrief mee. Wij bieden onder andere stages aan voor studenten van onderstaande opleidingen:

  • Hbo Pedagogiek
  • Hbo Social Work
  • Hbo Toegepast Psychologie

Ook als jouw opleiding niet in het rijtje staat mag je altijd contact opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een passende stageplek.

Onze vrijwilligersvacatures

Geen vacatures gevonden

Vrijwilligersmogelijkheden

Stichting JESS – Jong En Samen Sterk – biedt informatie, advies en begeleiding voor iedereen van 0-27 jaar in Den Haag en omstreken. JESS biedt expertise en een brede specialisatie op het terrein van jeugdzorg en bijzonder jeugdbeleid. Dat doen we vanuit de overtuiging dat ieder kind en elke jongere mag zijn wie hij of zij is en recht heeft op een eigen plek in de samenleving, die past bij zijn of haar talenten en kracht.

JESS wil zonder oordeel iedere jongere en elk kind die dat nodig heeft steunen in die ontwikkeling, in het tempo dat bij hem of haar past.

Over Stichting JESS

Stichting JESS – Jong En Samen Sterk – biedt informatie, advies en begeleiding voor iedereen van 0-27 jaar in Den Haag en omstreken. JESS biedt expertise en een brede specialisatie op het terrein van jeugdzorg en bijzonder jeugdbeleid. Dat doen we vanuit de overtuiging dat ieder kind en elke jongere mag zijn wie hij of zij is en recht heeft op een eigen plek in de samenleving, die past bij zijn of haar talenten en kracht. JESS wil zonder oordeel iedere jongere en elk kind die dat nodig heeft steunen in die ontwikkeling, in het tempo dat bij hem of haar past.

Ga naar website JESS

Vrijwilligers aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vitae mattis nisi. Quisque elit dui, porta vel pretium ut, pharetra lacinia libero. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras dictum tristique sagittis. Integer sit amet dolor hendrerit, luctus elit a, cursus elit.

Lees verhalen


“Fietsles geven maakt me trots”

Zelf leerde ze als klein meisje in Turkije een beetje fietsen. Pas toen ze op haar 25ste naar Nederland kwam, leerde haar echtgenoot haar echt goed fietsen. Parvin Sahin (47) … Lees verder

Wist je dat

  • Onze vrijwilligers worden vertegenwoordigd door vrijwilligersraden
  • Wij het NOV-keurmerk Vrijwilliger Inzet Goed Geregeld dragen