Over Stichting JESS

Stichting JESS – Jong En Samen Sterk – biedt informatie, advies en begeleiding voor iedereen van 0-27 jaar in Den Haag en omstreken. JESS biedt expertise en een brede specialisatie op het terrein van jeugdzorg en bijzonder jeugdbeleid. Dat doen we vanuit de overtuiging dat ieder kind en elke jongere mag zijn wie hij of zij is en recht heeft op een eigen plek in de samenleving, die past bij zijn of haar talenten en kracht. JESS wil zonder oordeel iedere jongere en elk kind die dat nodig heeft steunen in die ontwikkeling, in het tempo dat bij hem of haar past.

Binnen JESS werken onder meer het Jongeren Informatiepunt (JIP), het Jeugd Interventie Team (JIT) en het schoolmaatschappelijk werk (SMW+) aan een gezamenlijk doel: zelfredzaamheid en vertrouwen bij jongeren vergroten en een vangnet bieden als dat nodig is.

Ga naar website JESS

Vacatures voor professionals

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van JESS.

Vrijwilligerswerk bij JESS

Onze professionals werken veel samen met vrijwilligers. Als vrijwilliger bij JESS kun jij niet alleen iets voor anderen betekenen, maar ook je eigen talenten blijven ontwikkelen. Of je nu gezinnen, jongeren of kinderen wil ondersteunen, wij bieden verschillende mogelijkheden om een positieve impact te maken. Klik op onderstaande button voor meer informatie en vrijwilligersvacatures bij JESS.

Vrijwilligersvacatures JESS

Stage lopen bij JESS

Als stagiair bij JESS heb je een unieke kans om te zien hoe jij in de toekomst als professional het verschil kunt maken voor jongeren, kinderen en/of gezinnen. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op een hoogwaardige stage-ervaring, waar je volop kunt leren en groeien in je vakgebied. Klik op onderstaande button voor meer informatie en stagevacatures bij JESS.

Stagevacatures JESS

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen