Word stagiair bij MEE ZHN

Stage lopen bij MEE ZHN is een kans om jezelf onder te dompelen in een wereld vol leerzame ervaringen én voldoening. Tijdens je stage zul je merken dat je al echt een verschil kunt maken in het leven van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Je wordt onderdeel van een dynamisch team, waar collega’s klaar staan om je te begeleiden. Als volwaardig teamlid mag jij, net als onze professionals, gratis gebruikmaken van het trainingsaanbod in onze eigen inspirerende MEE academie.

Wij vinden het belangrijk dat we je klaarstomen als collega van de toekomst en daarom breng jij bij ons, al lerend, je opleiding skills in de praktijk. Wil jij als stagiair meetellen en meedoen op de werkvloer? Kom stage lopen bij MEE ZHN en maak impact op het leven van een ander én dat van jezelf.

Onze stagevacatures

Stagemogelijkheden

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op een hoogwaardige stage-ervaring, waar je volop kunt leren en groeien in je vakgebied. Wij bieden onder andere stages aan voor onderstaande opleidingen. Wil je graag meer informatie stuur dan een mail naar stagelopen@meezhn.nl. Solliciteren kan alleen via beschikbare vacatures op de website. Hou er rekening mee dat sollicitaties via mail niet in behandeling worden genomen. Staat er géén vacature online? Dan betekent dit helaas dat we op dit moment geen stageplek beschikbaar hebben.

  • Hbo Pedagiek
  • Hbo Social Work

Over MEE Zuid-Holland Noord

MEE ZHN werkt verspreid in de regio. Van het Westland, Delft, Den Haag en Zoetermeer tot aan Leiden en de Bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van cliëntondersteuning aan mensen met een beperking. Van een verstandelijke of lichamelijke beperking tot chronische ziekte, vorm van autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Onze professionals, vrijwilligers en stagiairs zetten zich in voor een samenleving waarin mensen met en zonder beperking elkaar steunen. En waar zorg voorhanden is, als die nodig is. Elke dag werken wij aan de taak die we onszelf gegeven hebben: ‘meedoen mogelijk maken’.

Ga naar website MEE ZHN

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen