Word vrijwilliger bij Xtra

Wil jij graag achter de schermen een steentje bijdragen aan een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen? Dat kan bij Xtra! Binnen onze bedrijfsvoering kun je jouw eigen talent en vaardigheden inzetten om verschillende afdelingen te ondersteunen. Bijvoorbeeld op de afdeling Financiën, HR, Informatie Management of Facility Management.

Wil jij meetellen en meedoen als vrijwilliger? Word vrijwilliger bij Xtra en maak impact op het leven van Haagse inwoners én dat van jezelf.

Onze vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersmogelijkheden

Bij Xtra kun je vrijwilligerswerk doen voor afdelingen binnen de bedrijfsvoering zoals HR, Financiën, Facility Management, Informatie Management, ICT of bij onderdelen als Innovatie, Communicatie of Fondsenwerving.

Wil je graag meer informatie over vrijwilligerswerk bij Xtra of direct solliciteren? Stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@xtra.nl.

Over Xtra

Xtra is een onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties. Collega’s van JESSJongLerenMEE ZHN en Wijkz bieden – vanuit hun eigen expertise – ondersteuning aan iedere inwoner, van elke leeftijd en binnen alle leefgebieden op diverse locaties. Vanuit één centraal punt faciliteren collega’s van Xtra deze organisaties met strategisch advies en operationele werkzaamheden. Deze centrale ondersteuning vanuit Xtra ontzorgt professionals, vrijwilligers en stagiairs in de wijken, zodat zij zich volledig kunnen focussen op een aanpak op maat voor de inwoner en zijn of haar directe omgeving.

Ga naar website Xtra

Over de centrale bedrijfsvoering

Als vrijwilliger bij Xtra maak je deel uit van de bedrijfsvoering. Met onze dienstverlening vanuit bedrijfsvoering dragen wij bij aan de visie van onze organisaties: iedereen telt mee en moet de kans krijgen mee te kunnen doen. Binnen de kaders van ons dienstenportfolio en vanuit onze expertise adviseren, informeren, faciliteren en ondersteunen wij medewerkers van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra. Dit doen wij op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wij doen ons werk met plezier en overtuiging. Wij zijn er trots op dat ons werk bijdraagt aan een optimale inzet van dienstverlening waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen, in de samenleving én op de werkvloer. 

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen

Goed om te weten

  • Ons vrijwilligerswerk scoort gemiddeld een 8.1 bij onze vrijwilligers!
  • Wij dragen het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld.
  • Onze vrijwilligers kunnen, indien nodig, terecht bij vertrouwenspersonen.
  • Wij organiseren gratis workshops voor onze vrijwilligers.
  • Onze vrijwilligers krijgen een vaste begeleider ter ondersteuning.
  • Wij bieden meerdere vormen van (mede)zeggenschap voor vrijwilligers.
  • Onze vrijwilligers zijn verzekerd conform ons vrijwilligersbeleid.
  • Onze vrijwilligers kunnen terecht bij Steunfonds Vrienden van Xtra