Over JongLeren

Wij zijn een kinderopvangorganisatie die zich inzet voor kansengelijkheid van opgroeiende kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Met name in wijken met sociaal economische uitdagingen. Het verbinden van de drie leefwerelden school, thuis en omgeving staat hierbij centraal.

Vanuit ruim 50 locaties in Den Haag werkt JongLeren met veel enthousiasme, om ieder kind de kans te geven zichzelf te ontwikkelen op basis van zijn of haar eigen kracht en talent. Ongeacht achtergrond, opleidingsniveau van ouders of financiële situatie.

Ga naar website JongLeren

Vacatures voor professionals

Niets gevonden

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van JongLeren.

Stage lopen bij JongLeren

  • Uitdagende en leerzame stageplek.
  • Werken met peuters van 2 tot 4 jaar.
  • Deel uitmaken van een vast team.
  • Eigen stagebegeleider.
  • Altijd vrij in schoolvakanties.
  • Erkend leerbedrijf.

Stagevacatures JongLeren

Vrijwilligerswerk bij JongLeren

Vanuit de overheid is bepaald dat ontwikkelingsgericht werken met een groep kinderen een vak is en dat er daarom een beroepskwalificatie nodig is die bij de leeftijd van de kinderen en de vorm van opvang past. Dit betekent dat wij slechts af en toe op zoek zijn naar vrijwilligers voor JongLeren. Klik op onderstaande button voor meer informatie en vrijwilligersvacatures bij JongLeren.

Vrijwilligersvacatures JongLeren

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen