Word stagiair bij JongLeren

Bij JongLeren ga jij jezelf volop ontwikkelen in een omgeving waarin spelend leren centraal staat voor peuters. Tijdens je stage help en stimuleer jij peuters bij het ontwikkelen van hun eigen ik. Je loopt mee in een inspirerende leeromgeving en bent van toegevoegde waarde voor kinderen, ouders én collega’s.

Wij vinden het belangrijk dat we je klaarstomen als collega van de toekomst en daarom breng jij bij ons, al lerend, je opleiding skills in de praktijk. Wil jij als stagiair meetellen en meedoen op de werkvloer? Kom stage lopen bij JongLeren en maak impact op het leven van een ander én dat van jezelf.

Onze stagevacatures

Niets gevonden

Stagemogelijkheden

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op een hoogwaardige stage-ervaring, waar je volop kunt leren en groeien in je vakgebied. Wij bieden o.a. stages aan voor onderstaande opleidingen. Wil je meer informatie stuur dan een mail naar stagelopen@jonglerendenhaag.nl. Solliciteren kan alleen via beschikbare vacatures op de website. Hou er rekening mee dat sollicitaties via mail niet in behandeling worden genomen. Staat er géén vacature online? Dan betekent dit helaas dat we op dit moment geen stageplek beschikbaar hebben.

  • MBO, niveau 3 Pedagogisch medewerker kinderopvang
  • MBO, niveau 4 Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker kinderopvang
  • HBO Pedagogiek (alle jaren)

Over JongLeren

JongLeren is een kinderopvangorganisatie die zich inzet voor kansengelijkheid van opgroeiende kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 12 jaar. Met name in wijken met sociaaleconomische uitdagingen. Het verbinden van de drie leefwerelden school, thuis en omgeving staat hierbij centraal.

Vanuit ruim 50 locaties in Den Haag werkt JongLeren met veel enthousiasme, om ieder kind de kans te geven zichzelf te ontwikkelen op basis van zijn of haar eigen kracht en talent. Ongeacht achtergrond, opleidingsniveau van ouders of financiële situatie.

Ga naar website JongLeren

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen