Word stagiair bij Wijkz

Tijdens je stage bij Wijkz ga jij al echt werken voor én met Haagse inwoners. Je komt terecht in een inspirerende leeromgeving, waar je de kracht van samenwerking ervaart. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid over je werkzaamheden en ontwikkeling en mag jouw stem laten horen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met en leert van gedreven medestagiairs en onze professionals en vrijwilligers. Bij Wijkz zijn we er voor elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat we je klaarstomen als collega van de toekomst en daarom breng jij bij ons, al lerend, je opleiding skills in de praktijk. Wil jij als stagiair meetellen en meedoen op de werkvloer? Kom stage lopen bij Wijkz en maak impact op het leven van een ander én dat van jezelf.

Onze stagevacatures

Stagemogelijkheden

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op een hoogwaardige stage-ervaring, waar je volop kunt leren en groeien in je vakgebied. Wij bieden o.a. stages aan voor onderstaande opleidingen. Wil je graag meer informatie stuur dan een mail naar stagelopen@wijkz.nl. Solliciteren kan alleen via beschikbare vacatures op de website. Hou er rekening mee dat sollicitaties via mail niet in behandeling worden genomen. Staat er géén vacature online? Dan betekent dit helaas dat we op dit moment geen stageplek beschikbaar hebben.

  • Hbo: Social Work, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie, Voeding en Diëtetiek, (H)ALO
  • Mbo: Social Work, Assistent Dienstverlening en Zorg, Helpende Zorg en Welzijn

Over Wijkz

Wijkz is dé welzijnsorganisatie in Den Haag en actief in alle stadsdelen. Bij Wijkz werken professionals, vrijwilligers en stagiairs samen voor en met inwoners aan een leefbare stad. Wijkz is onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties: JESS, JongLeren, MEE ZHN en Wijkz, alle gefaciliteerd door Xtra. Samen zetten deze organisaties zich – vanuit verschillende expertises – in voor inwoners die het (even) niet alleen kunnen.

Bekijk onze website voor meer informatie en een kijkje in het werk dat wij doen.

Ga naar Wijkz.nl

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen