Word vrijwilliger bij JongLeren

Heb jij een passie voor het creëren van gelijke kansen voor opgroeiende kinderen? Word vrijwilliger bij JongLeren en help mee om de levens van kinderen te verbeteren. Als kinderopvangorganisatie zijn wij gedreven om de drie leefwerelden – school, thuis en omgeving – met elkaar te verbinden. Met meer dan 50 locaties in Den Haag streven wij ernaar om elk kind, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau van ouders of financiële situatie, de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen op basis van zijn of haar eigen kracht en talent. Word vrijwilliger bij JongLeren en maak een verschil in het leven van deze kinderen.

Onze vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersmogelijkheden

Vanuit de overheid is bepaald dat ontwikkelingsgericht werken met een groep kinderen een vak is en dat er daarom een beroepskwalificatie nodig is die bij de leeftijd van de kinderen en de vorm van opvang past. Dit betekent dat wij slechts af en toe op zoek zijn naar vrijwilligers voor JongLeren. Hou hiervoor deze pagina in gaten. Ligt je voorkeur niet perse bij de kinderopvang, maar wil je graag aan de slag voor kinderen of jeugd en gezinnen? Bekijk dan de vrijwilligersmogelijkheden bij onze collega’s van stichting JESS.

Zou je graag als professional in de kinderopvang willen werken en volg je een opleiding die hierbij past? Neem dan eens een kijkje op de stagepagina van JongLeren.

Over JongLeren

JongLeren is een kinderopvangorganisatie die zich inzet voor kansengelijkheid van opgroeiende kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Met name in wijken met sociaaleconomische uitdagingen. Het verbinden van de drie leefwerelden school, thuis en omgeving staat hierbij centraal.

Vanuit ruim 50 locaties in Den Haag werkt JongLeren met veel enthousiasme, om ieder kind de kans te geven zichzelf te ontwikkelen op basis van zijn of haar eigen kracht en talent. Ongeacht achtergrond, opleidingsniveau van ouders of financiële situatie.

Ga naar website JongLeren

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen

Goed om te weten

  • Ons vrijwilligerswerk scoort gemiddeld een 8.1 bij onze vrijwilligers!
  • Wij dragen het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld.
  • Onze vrijwilligers kunnen, indien nodig, terecht bij vertrouwenspersonen.
  • Wij organiseren gratis workshops voor onze vrijwilligers.
  • Onze vrijwilligers krijgen een vaste begeleider ter ondersteuning.
  • Wij bieden meerdere vormen van (mede)zeggenschap voor vrijwilligers.
  • Onze vrijwilligers zijn verzekerd conform ons vrijwilligersbeleid.
  • Onze vrijwilligers kunnen terecht bij Steunfonds Vrienden van Xtra