Blijf jezelf ontwikkelen

Als vrijwilliger binnen JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra heb je de unieke mogelijkheid om te blijven groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij waarderen jullie inzet enorm en willen graag iets terugdoen. Daarom bieden wij gratis deelname aan diverse workshops aan. Of je nu dieper wilt ingaan op onderwerpen die je in je vrijwilligerswerk tegenkomt, of dat je geïnteresseerd bent in andere thema’s die jou bezighouden en waar je graag meer over wilt weten, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Wil jij als vrijwilliger impact maken op het leven van een ander én dat van jezelf? Schrijf je dan in voor de gratis workshops.

Ons aanbod voor vrijwilligers

  • Klassikale workshops samen met andere vrijwilligers.
  • Online trainingen volgen waar en wanneer je maar wil.
  • Ontwikkelen in onderwerpen uit je vrijwilligerswerk of persoonlijke interesses.
  • Gratis voor alle vrijwilligers binnen JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra.

Online trainingen

De online trainingen zijn vooraf gemaakte digitale leermiddelen, die je zelfstandig en in je eigen tempo kunt volgen via internet. Deze cursussen worden aangeboden vanuit diverse organisaties. Je kunt de onderstaande cursussen online volgen op een moment dat het jou uitkomt. Klik op onderstaande link voor info en de trainingslink vanuit de organisatie die deze training gratis aanbied.

Heb je behoefte aan een workshop of training die niet op deze pagina staat?
Stuur dan een mail naar vrijwilliger@xtra.nl