Kom bij ons stage lopen

Ben jij op zoek naar een leerzame en afwisselende stage bij een erkend leerbedrijf? Wil je ontdekken hoe het er aan toe gaat bij een organisatie die, op non-profit basis, klaar staat voor inwoners die het (even) niet alleen kunnen? Solliciteer dan bij ons!

Onze organisaties zetten zich samen in voor een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen.

JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra hebben ieder hun eigen expertise, hierdoor bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten opleidingen en stages.

Waarom je bij ons wil stage lopen

  • Wij scoren gemiddeld met een 8,3 als stagewerkgever bij onze stagiairs!
  • Stage met een maatschappelijke impact
  • Fijne stagevergoeding
  • Vaste stagebegeleider
  • Altijd ruimte voor inbreng van je eigen ontwikkelpunten
  • Leuke werksfeer met gezellige collega’s
  • Gratis toegang tot het online trainingsaanbod van GoodHabitz
  • Binnenkijken bij misschien wel jouw toekomstige werkgever: ervaar hoe is het om onderdeel te zijn van onze teams!

Onze stagevacatures

Hieronder staan alle stagevacatures van onze organisaties bij elkaar. Via het menu, bovenaan deze website, kun je de vacatures en informatie over stage lopen per organisatie bekijken.

Stagiair Spel aan Huis

Ben jij sociaal, zelfstandig en hou je van spel? Dan is een stage bij Spel aan Huis wat ... Lees verder

Stagiair Integrale Vroeghulp (IVH)

Het team Integrale Vroeghulp is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die werken met jonge kinderen. Het gaat om ... Lees verder

Stagiairs MEE op Weg

Het doel van MEE Zuid-Holland Noord is om iedereen met een beperking zoveel mogelijk zelfstandig mee te laten ... Lees verder

Open stagevacature

MEEleven, MEEgroeien en MEEwerken in een organisatie die zich sterk maakt voor iedereen met een beperking. MEE Zuid-Holland ... Lees verder

Stagiairs Individuele Ondersteuning – Haagse Hout

Ben jij die stagiair die het leuk lijkt om een ander te helpen en te ondersteunen? Vind je ... Lees verder

Stagiairs Gebiedsgericht Werken – Escamp 1

Ben jij die stagiair die het leuk lijkt om een ander te helpen en te ondersteunen? Vind je ... Lees verder

Stagiairs Jongerenwerk – Escamp 2

Wil jij jongeren tussen de leeftijd 10 t/m 27 jaar ondersteunen en helpen groeien? Ga de uitdaging aan ... Lees verder

Stagiairs Kinderwerk – Escamp 2

Ben jij enthousiast over het werken met kinderen tussen 4 en 12 jaar oud en het creëren van ... Lees verder

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste stageplekken.

Wie wij zijn

Wij zijn een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties. Samen bieden wij structurele en integrale ondersteuning aan alle inwoners, ongeacht hun leeftijd en leefgebied. Zo is JESS een brede specialist op het gebied van jeugdzorg en bijzonder jeugdbeleid. JongLeren biedt peuterleerplekken voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar oud. MEE ZHN richt zich op ondersteuning aan mensen met een beperking en Wijkz is welzijnsorganisatie is waar we met inwoners samenwerken aan een leefbare stad. Xtra fungeert als centraal punt voor strategisch advies en bedrijfsvoering aan deze organisaties. Zo kunnen we efficiënter opereren en onze expertise optimaal benutten om de behoeften van inwoners te vervullen. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen.

Praktijkervaringsplek

Een aantal scholen vraagt om een praktijkervaringsplek, in plaats van een stageplek. Het verschil is dat bij een praktijkervaringsplek géén begeleiding wordt gegeven vanuit school en de organisatie waar je praktijkervaring op doet. Onze stageplekken zijn dan ook niet geschikt als praktijkervaringsplek.

Ben jij op zoek naar een praktijkervaringsplek en wil je graag praktijkervaring op doen in een van onze organisaties? Neem dan een kijkje bij onze vrijwilligersvacatures.

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen