Word vrijwilliger bij Wijkz

Wil jij een actieve rol spelen in het creëren van een leefbare stad? Word vrijwilliger bij Wijkz, dé welzijnsorganisatie in Den Haag die zich inzet voor en met inwoners in zeven stadsdelen. Bij Wijkz werken professionals, vrijwilligers en stagiairs samen om een verschil te maken in het leven van mensen die het (even) niet alleen kunnen. Wil jij je graag op basis van je eigen interesses iets betekenen voor een ander of je wijk? Ben jij opzoek naar een manier om nieuwe mensen te leren kennen en jezelf te (blijven) ontwikkelen? Word vrijwilliger bij Wijkz en maak het verschil! 

Onze vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersmogelijkheden

Bij Wijkz kun je op verschillende manieren bijdragen aan een betere gemeenschap. Word vrijwilliger en maak de buurt aantrekkelijker voor de jongere generaties door ondersteuning te bieden bij ons kinderwerk of jongerenwerk. Organiseer leuke activiteiten en stimuleer een levendige buurt. Wil je liever werken aan het verbeteren van de leefbaarheid, veiligheid en sociale cohesie in de wijk? Dan kun je vrijwilliger worden bij ons opbouwwerk. Ga aan de slag in en om het wijkcentrum en werk samen met professionals en bewoners om de wijk te versterken of meld je aan bij Burenhulp. Draag je Haagse senioren een warm hart toe, dan kun je ons ouderenwerk ondersteunen of aan de slag bij onze diensten Begeleiden & Rijden, de Boodschappendienst, Scootmobiel Pool of de Telefooncirkel.

Over Wijkz

Wijkz is dé welzijnsorganisatie in Den Haag en actief in alle stadsdelen. Bij Wijkz werken professionals, vrijwilligers en stagiairs samen voor en met inwoners aan een leefbare stad. Wijkz is onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties: JESSJongLerenMEE ZHNWijkz en XtraWerk, alle gefaciliteerd door Xtra. Samen zetten deze organisaties zich – vanuit verschillende expertises – in voor inwoners die het (even) niet alleen kunnen.

Bekijk onze website voor meer informatie en een kijkje in het werk dat wij doen.

Ga naar Wijkz.nl

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen

Goed om te weten

  • Ons vrijwilligerswerk scoort gemiddeld een 8.1 bij onze vrijwilligers!
  • Wij dragen het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld.
  • Onze vrijwilligers kunnen, indien nodig, terecht bij vertrouwenspersonen.
  • Wij organiseren gratis workshops voor onze vrijwilligers.
  • Onze vrijwilligers krijgen een vaste begeleider ter ondersteuning.
  • Wij bieden meerdere vormen van (mede)zeggenschap voor vrijwilligers.
  • Onze vrijwilligers zijn verzekerd conform ons vrijwilligersbeleid.
  • Onze vrijwilligers kunnen terecht bij Steunfonds Vrienden van Xtra