Word vrijwilliger bij MEE ZHN

Wil jij bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke kansen krijgt? Word vrijwilliger bij MEE ZHN en help mee om drempels weg te nemen voor mensen met een beperking of psychosociale problemen. Wij streven naar een wereld waarin iedereen volwaardig lid kan zijn van de maatschappij. Elke dag zetten wij ons in om ‘meedoen mogelijk te maken’ en werken we aan het realiseren van onze ambitie: een inclusieve samenleving waarin iedereen kan meedoen. Word vrijwilliger bij MEE ZHN en maak het verschil voor een ander!

Onze vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersmogelijkheden

Wij bieden verschillende soorten vrijwilligerswerk in regio Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Je kunt aan de slag als maatje, waar je mensen individuele ondersteuning biedt, of je zet je in bij groepsactiviteiten voor mensen met een beperking. Vanuit VTV organiseren wij met behulp van vrijwilligers diverse vormen van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking. VTV staat voor Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten.

Of je nou wekelijks of maandelijks een paar uurtjes beschikbaar bent, er is altijd iets te vinden dat aansluit bij jouw wensen. Neem een kijkje bij onze vacatures of ga naar de website van VTV voor meer info.
_____________________________________________________________________

Stichting Buddy Netwerk is een professionele vrijwilligersorganisatie die door de inzet van Buddy’s ondersteuning biedt aan mensen die zelfstandig wonen.

Wij zijn er voor:

 • Mensen met een chronische of ernstige ziekte (Buddyzorg).
 • Mensen die zich eenzaam voelen (2tegen1zaamheid).
 • Mensen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorger(s).
 • Kinderen tussen de 5 en 18 jaar die chronisch ziek zijn (Buddy’s voor Bikkels).

Buddy Netwerk is actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Westland en Delft. Kijk op de website van BuddyNetwerk voor meer info.

Over MEE Zuid-Holland Noord

MEE ZHN werkt verspreid in de regio. Van het Westland, Delft, Den Haag en Zoetermeer tot aan Leiden en de Bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van cliëntondersteuning aan mensen met een beperking. Van een verstandelijke of lichamelijke beperking tot chronische ziekte, vorm van autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Onze professionals, vrijwilligers en stagiairs zetten zich in voor een samenleving waarin mensen met en zonder beperking elkaar steunen. En waar zorg voorhanden is, als die nodig is. Elke dag werken wij aan de taak die we onszelf gegeven hebben: ‘meedoen mogelijk maken’.

Ga naar website MEE ZHN

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen

Goed om te weten

 • Ons vrijwilligerswerk scoort gemiddeld een 8.1 bij onze vrijwilligers!
 • Wij dragen het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld.
 • Onze vrijwilligers kunnen, indien nodig, terecht bij vertrouwenspersonen.
 • Wij organiseren gratis workshops voor onze vrijwilligers.
 • Onze vrijwilligers krijgen een vaste begeleider ter ondersteuning.
 • Wij bieden meerdere vormen van (mede)zeggenschap voor vrijwilligers.
 • Onze vrijwilligers zijn verzekerd conform ons vrijwilligersbeleid.
 • Onze vrijwilligers kunnen terecht bij Steunfonds Vrienden van Xtra