Word stagiair bij Xtra

Bij Xtra heb je de mogelijkheid om tijdens je stage rond te neuzen op verschillende afdelingen, binnen de bedrijfsvoering. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en mag je eigen leerpad uitstippelen; je bepaalt zelf welke vaardigheden en kennis je wilt ontwikkelen. Ontdek, leer en groei en maak van je stageperiode een onvergetelijke ervaring. Wij zijn er om je te ondersteunen en begeleiden, jouw behoefte staat hierbij centraal. Voor ons ben jij een volwaardige collega en wij kunnen ook weer leren van jouw inbreng en ideeën.

Wij vinden het belangrijk dat we je klaarstomen als collega van de toekomst en daarom breng jij bij ons, al lerend, je opleiding skills in de praktijk. Wil jij als stagiair meetellen en meedoen op de werkvloer? Kom stage lopen bij Xtra en maak impact op het leven van een ander én dat van jezelf.

Onze stagevacatures

Niets gevonden

Stagemogelijkheden

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op een hoogwaardige stage-ervaring, waar je volop kunt leren en groeien in je vakgebied.

Bij Xtra kun je stagelopen bij afdelingen binnen de bedrijfsvoering zoals HR, Financiën, Facility Management, Informatie Management, ICT of bij onderdelen als Innovatie, Communicatie of Fondsenwerving.

Wil je graag meer informatie over stagelopen bij Xtra stuur dan een mailtje naar stagelopen@xtra.nl. Solliciteren kan alleen via beschikbare vacatures op de website. Hou er rekening mee dat sollicitaties via mail niet in behandeling worden genomen. Staat er géén vacature online? Dan betekent dit helaas dat we op dit moment geen stageplek beschikbaar hebben.

Over Xtra

Xtra is een onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties. Collega’s van JESS, JongLeren, MEE ZHN en Wijkz bieden – vanuit hun eigen expertise – ondersteuning aan iedere inwoner, van elke leeftijd en binnen alle leefgebieden op diverse locaties. Vanuit één centraal punt faciliteren collega’s van Xtra deze organisaties met strategisch advies en operationele werkzaamheden. Deze centrale ondersteuning vanuit Xtra ontzorgt professionals, vrijwilligers en stagiairs in de wijken, zodat zij zich volledig kunnen focussen op een aanpak op maat voor de inwoner en zijn of haar directe omgeving.

Ga naar website Xtra

Over de centrale bedrijfsvoering

Als stagiair bij Xtra maak je deel uit van de bedrijfsvoering. Met onze dienstverlening vanuit bedrijfsvoering dragen wij bij aan de visie van onze organisaties: iedereen telt mee en moet de kans krijgen mee te kunnen doen. Binnen de kaders van ons dienstenportfolio en vanuit onze expertise adviseren, informeren, faciliteren en ondersteunen wij medewerkers van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra. Dit doen wij op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wij doen ons werk met plezier en overtuiging. Wij zijn er trots op dat ons werk bijdraagt aan een optimale inzet van dienstverlening waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen, in de samenleving én op de werkvloer. 

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen