Over Wijkz

Wijkz is dé welzijnsorganisatie in Den Haag en actief in alle stadsdelen. Bij Wijkz werken professionals, vrijwilligers en stagiairs samen voor en met inwoners aan een leefbare stad.

De ondertitel van Wijkz is ‘voor elkaar’ en dat is precies waarvoor we staan. We zijn er voor elkaar met een fijnmazig netwerk in de wijk en buurt, met een professioneel luisterend oor, goede raad en helpende handen. Ons vertrekpunt is dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Wij geloven in preventie, vroeg-signalering en doelgerichte interventies, waarbij welzijn voor zorg komt. Alleen zo kunnen we de inwoner effectief ondersteunen, de zorg efficiënt inrichten en de kosten beheersbaar houden. Daarbij zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met alle partijen die daaraan een bijdrage kunnen leveren, zoals huisartsen, thuiszorg en ziekenhuizen.

Ga naar website Wijkz

Vacatures voor professionals

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van Wijkz.

Vrijwilligerswerk bij Wijkz

Onze professionals werken veel samen met vrijwilligers. Als vrijwilliger bij onze Wijkz kun jij iets voor een ander betekenen én je eigen talenten (blijven) ontwikkelen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger impact te maken. Klik op onderstaande button voor meer informatie en vrijwilligersvacatures bij Wijkz.

Vrijwilligersvacatures Wijkz

Stage lopen bij Wijkz

  • Uitdagende en leerzame stage in het sociaal domein.
  • Werken met een veelzijdige doelgroep.
  • Samenwerken in een dynamisch team.
  • Altijd een vaste stagebegeleider.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Stagevacatures Wijkz

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen