Over MEE Zuid-Holland Noord

Een samenleving waarin mensen met en zonder beperking elkaar steunen, dát is waar wij voor staan. Wij werken aan een wereld waarin drempels worden weggenomen en mensen met een beperking of psychosociale problemen alle kansen krijgen volwaardig lid van de maatschappij te zijn. Onze ambitie is het realiseren van wat wij een ‘inclusieve samenleving’ noemen. Een wereld waarin iedereen kan meedoen. Elke dag werken wij aan de taak die we onszelf gegeven hebben: ‘meedoen mogelijk maken’.
Ga naar website MEE ZHN

Vacatures voor professionals

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van MEE ZHN.

Vrijwilligerswerk bij MEE ZHN

Onze professionals werken veel samen met vrijwilligers. Als vrijwilliger bij MEE ZHN kun jij niet alleen iets voor anderen betekenen, maar ook je eigen talenten blijven ontwikkelen. Wij bieden verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als maatje of ondersteuning bieden bij de groepsactiviteiten van VTV. Klik op onderstaande button voor meer informatie en vrijwilligersvacatures bij MEE ZHN.

Vrijwilligersvacatures MEE ZHN

Stage lopen bij MEE ZHN

  • Uitdagende en leerzame stage binnen de gehandicaptenzorg.
  • Werken met mensen met een lichamelijke- en verstandelijke beperking.
  • Samenwerken in een dynamisch team.
  • Altijd een vaste stagebegeleider.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Stagevacatures MEE ZHN

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen