Over Xtra

Om integrale dienstverleningsconcepten gericht op vroeg-signalering van problemen en preventie zo duurzaam, effectief en efficiënt mogelijk in te richten, hebben wij onze krachten gebundeld met maatschappelijke organisaties JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en XtraWerk, alle gefaciliteerd door Xtra.

Door actief samen te werken en onze dienstverlening zoveel mogelijk te combineren bieden we, vanuit verschillende expertises, structurele en integrale ondersteuning voor iedere inwoner, van elke leeftijd en binnen alle leefgebieden. We stimuleren innovatie, kennisopbouw en kennisuitwisseling bij onze professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen en waar nodig (en mogelijk) ook extern.

Professionals van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en XtraWerk bieden ondersteuning aan inwoners op diverse locaties. Dit doen zij samen met een groot aantal vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Vanuit één centraal punt faciliteert Xtra de organisaties met strategisch advies en operationele werkzaamheden, op het gebied van communicatie, financiële- en salarisadministratie, facilitaire zaken, personeelszaken en vrijwilligersbeleid. De centrale ondersteuning vanuit Xtra ontzorgt de professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen zodat zij zich volledig kunnen focussen op een aanpak op maat voor de inwoner en zijn of haar directe omgeving. 

Ga naar website Xtra

Onze vacatures

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van Xtra.

Doe je ook mee als vrijwilliger?

Onze professionals werken veel samen met vrijwilligers. Als vrijwilliger bij onze organisaties kun jij iets voor een ander betekenen én je eigen talenten (blijven) ontwikkelen. Alle informatie over ons vrijwilligerswerk en de vrijwilligersvacatures staan op ons vrijwilligersplatform ‘Doejeookmee.nl’
Ga naar doejeookmee.nl

Kom bij Xtra stagelopen!

  • Uitdagende en leerzame stage in een non-profit organisatie.
  • Ervaring op doen bij een koepelorganisatie van diverse maatschappelijke organisaties.
  • Samenwerken in een dynamisch team.
  • Altijd een vaste stagebegeleider.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Meer informatie

Dit is waarom je bij Xtra wilt werken:

  • Werk met een maatschappelijke impact.
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Flexibele & innovatieve werkgever.
  • Samenwerken met collega’s uit verschillende expertises.