Over Xtra

Xtra is een onderdeel van een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties. Collega’s van JESSJongLerenMEE ZHN en Wijkz bieden – vanuit hun eigen expertise – ondersteuning aan iedere inwoner, van elke leeftijd en binnen alle leefgebieden op diverse locaties. Vanuit één centraal punt faciliteren collega’s van Xtra deze organisaties met strategisch advies en operationele werkzaamheden. Deze centrale ondersteuning vanuit Xtra ontzorgt professionals, vrijwilligers en stagiairs in de wijken, zodat zij zich volledig kunnen focussen op een aanpak op maat voor de inwoner en zijn of haar directe omgeving.

Ga naar website Xtra

Vacatures voor professionals

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van Xtra.

Vrijwilligerswerk bij Xtra

Onze professionals werken veel samen met vrijwilligers. Als vrijwilliger bij onze organisatie kun jij iets voor een ander betekenen én je eigen talenten (blijven) ontwikkelen. Klik op onderstaande button voor meer informatie en vrijwilligersvacatures bij Xtra.

Vrijwilligersvacatures Xtra

Stage lopen bij Xtra

  • Uitdagende en leerzame stage in een non-profit organisatie.
  • Ervaring op doen bij een koepelorganisatie van diverse maatschappelijke organisaties.
  • Samenwerken in een dynamisch team.
  • Altijd een vaste stagebegeleider.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Stagevacatures Xtra

Collega’s aan het woord

Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze organisatie en de krachtenbundeling van JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en Xtra? Onze ervaringenpagina zit boordevol waardevolle inzichten van professionals, stagiairs en vrijwilligers die hun ervaringen met jou willen delen.

Klik op onderstaande button en laat je inspireren door hun verhalen. Leer meer over de unieke kansen en de positieve impact die werken binnen onze organisaties met zich meebrengt.

Lees ervaringen