Over Xtra

Xtra is onderdeel van een krachtenbundeling van zeven maatschappelijke organisaties: JESS, JongLeren, MEE Zuid-Holland Noord, Mooi, Voor en Zebra welzijn, alle ondersteund door Xtra. Met onze samenwerking bieden wij een breed aanbod, dat zorgt voor continuïteit en de mogelijkheid tot een langdurige relatie met inwoners. Met veel enthousiasme werken wij samen vanuit de overtuiging dat ieder mens meetelt en de kans moet krijgen mee te doen.

Vanuit verschillende expertises bieden wij zonder oordeel perspectief en helpen de inwoner eigen kracht en talent (terug) te vinden en in te zetten.
Met oprechte betrokkenheid bieden wij in heel regio Haaglanden, elke inwoner van iedere leeftijd op alle leefgebieden structurele en duurzame ondersteuning.

De professionals uit de samenwerkende organisaties, worden door Xtra ondersteund met strategisch communicatieadvies en ontzorgd op het gebied van bedrijfsvoering. Ook wordt vanuit Xtra de mogelijkheid geboden om (vak)kennis te onderhouden, verdiepen en verbreden.

Met deze centrale ondersteuning en ontwikkelmogelijkheden zorgen we ervoor dat elke professional, uit onze samenwerkende organisaties, zich volledig kan focussen op een aanpak op maat voor elke inwoner en wijk in regio Haaglanden, die daar behoefte aan heeft.
Ga naar website Xtra

Onze vacatures

Geen vacatures gevonden

Wil je geen vacature missen?

Meld je hier aan en ontvang per mail de nieuw geplaatste vacatures van Xtra.

Doe je ook mee als vrijwilliger?

Onze professionals werken veel samen met vrijwilligers. Als vrijwilliger bij onze organisaties kun jij iets voor een ander betekenen én je eigen talenten (blijven) ontwikkelen. Alle informatie over ons vrijwilligerswerk en de vrijwilligersvacatures staan op ons vrijwilligersplatform ‘Doejeookmee.nl’
Ga naar doejeookmee.nl

Kom bij Xtra stagelopen!

  • Uitdagende en leerzame stage in een non-profit organisatie.
  • Ervaring op doen bij een koepelorganisatie van diverse maatschappelijke organisaties.
  • Samenwerken in een dynamisch team.
  • Altijd een vaste stagebegeleider.
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Meer informatie

Dit is waarom je bij Xtra wilt werken:

  • Werk met een maatschappelijke impact.
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Flexibele & innovatieve werkgever.
  • Samenwerken met collega’s uit verschillende expertises.